Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sataedu hakee palvelukseensa laskentasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan. Laskentasuunnittelijan tehtäviin kuuluu kirjanpitoon ja hankintoihin liittyvät tehtävät (KL-Kuntahankinnat yhteistyö, kuntayhtymän hankintojen kilpailutus), yhteisiin toimintoihin liittyvät koordinaatiotehtävät (esim. ajoneuvot, vakuutusasiat), controller-tyyppiset sisäiset tehtävät, talous- ja toimintatilastojen kokoaminen sekä talousarvion ja tilinpäätöksen laadinnassa avustaminen. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Työn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kokemäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SATAEDU Satakunnan koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kokemäki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus