Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme jatkajaa pitkään toimineeseen lasipuhaltamoon, omistajan eläköityessä. Lasinpuhaltajan käsityöammatti edellytää käsistään näppärää ja lasinpuhallustaidon oppimisesta innostunutta tekijää. Tarvittaessa lasinpuhallustaito opetetaan. Lahjatavaran lisäksi yritys tekee tuotteita myös teollisuudelle sekä tekee maahantuontia. Muotit ja asiakassuhteet ovat olemassa. Soita ja kysy lisää Harri Aaltoselta. Tehtävässä ei ole oppisopimusmahdollisuutta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku taidealan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät taidealan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasinpuhaltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lasinpuhaltamo T:mi Harrin Lahja ja Lasi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus