Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme jatkajaa pitkään toimineeseen lasipuhaltamoon, omistajan eläköityessä.

Lasinpuhaltajan käsityöammatti edellytää käsistään näppärää ja lasinpuhallustaidon oppimisesta innostunutta tekijää. Tarvittaessa lasinpuhallustaito opetetaan. Lahjatavaran lisäksi yritys tekee tuotteita myös teollisuudelle sekä tekee maahantuontia. Muotit ja asiakassuhteet ovat olemassa. Soita ja kysy lisää Harri Aaltoselta.

Tehtävässä ei ole oppisopimusmahdollisuutta.

Työnantaja: Lasinpuhaltamo T:mi Harrin Lahja ja Lasi Sijainti: Lehmustie 19, 20720 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Harri Aaltonen p. 0500 993 677 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lehmustie 19, 20720 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasinpuhaltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lasinpuhaltamo T:mi Harrin Lahja ja Lasi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Lehmustie 19, 20720 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa