Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme jatkajaa pitkään toimineeseen lasipuhaltamoon, omistajan eläköityessä. Lasinpuhaltajan käsityöammatti edellytää käsistään näppärää ja lasinpuhallustaidon oppimisesta innostunutta tekijää. Tarvittaessa lasinpuhallustaito opetetaan. Lahjatavaran lisäksi yritys tekee tuotteita myös teollisuudelle sekä tekee maahantuontia. Muotit ja asiakassuhteet ovat olemassa. Soita ja kysy lisää Harri Aaltoselta. Tehtävässä ei ole oppisopimusmahdollisuutta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku taidealan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät taidealan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasinpuhaltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lasinpuhaltamo T:mi Harrin Lahja ja Lasi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus