Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uplus Privatundervisning är ett finlandssvenskt utbildningsföretag som hjälper elever att lyckas i skolan. Vi erbjuder läxhjälp och privatundervisning till alla ålders elever från grundskolan till gymnasiet.

Vi söker nu efter en engagerad person för att arbeta som tutor i fysik med målet att hjälpa gymnasie- och högstadiebarn att lyckas i skolan. För att lyckas som tutor ska du förutom starka ämneskunskaper ha förmågan att förklara på ett sådant sätt att andra också förstår. Vi uppskattar tidigare erfarenhet av lärararbete eller arbete med barn och unga, men det viktigaste är att du har en positiv attityd som smittar av sig. Starka kunskaper i matematik anses meriterande.

Vi ger dig ett ansvarsfullt och självständigt extra jobb, som både är meriterande och som ger dig möjlighet att utvecklas som pedagog. Arbetet är flexibelt och sker ofta eftermiddag eller kväll.

Blev du intresserad?

Skicka din ansökan med bifogad CV i pdf-format och bli en av U+ gänget! Glöm inte att berätta ifall du vill undervisa även i andra ämnen och var i huvudstadsregionen du kan undervisa. Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag!

Web-osoite: http://www.uplus.fi Työnantaja: Uplus Yksityisopetus Oy Sijainti: Huvudstadsregionen, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: genast Yhteystiedot: Joel Wulff, info@uplus.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Huvudstadsregionen, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lärare/tutor i fysik, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Uplus Yksityisopetus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Huvudstadsregionen, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa