Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tarvitsemme työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle.

Vauhdilla kasvava ja kansainvälistyvä puuelementtitehdas LapWall Oy hakee pääkaupunkiseudulle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
- rakennusinsinöörin / rakennusmestarin / työteknikon tutkintoa
- rakennusalan työkokemusta
- teknistä ymmärrystä ja piirustustenlukutaitoa
- aitoa kiinnostusta kehittää yrityksen toimintaa ja palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin
- hyvää asennetta ja halua oppia uutta
- aiempi kokemus työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen työn kehittyvässä yrityksessä, joka on puuelementoinnin edelläkävijä. Pääset käyttämään taitojasi laajasti ja saat mahdollisuuden kehittyä alasi huipuksi. Pääset osaksi tiimiä, jossa on tekemisen meininki.

Teet työtä LapWall LEKO -konseptin parissa. LapWall LEKO mullistaa rakentamisen ja tuo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme työkalut, joiden avulla heillä on mahdollisuus tienata rahaa. Työmaalla tehdään vain kokoonpano valmiista elementeistä, moduuleista ja osakokonaisuuksista. LapWall LEKO mahdollistaa uskomattoman nopean läpimenoajan. Työmaalla tapahtuvaan kokoonpanoon menee isossakin kohteessa vain noin kolme viikkoa.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen janne.pekkarinen@lapwall.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2016. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

LapWall on kasvanut vauhdilla rakentajien suosikiksi. Suomen suurimman puuelementtitehtaan vuoden 2015 liikevaihto ylitti 20 miljoonan euron rajan ja vuoden 2016 budjetoitu liikevaihto yltää jo huikeaan 35 miljoonaan euroon. Kasvamme voimakkaasti mutta vakaasti.

Web-osoite: http://www.lapwall.fi Työnantaja: Lapwall Oy Sijainti: Pääkaupunkiseutu, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäälliikkö Janne Pekkarinen: +358 50 512 0748, janne.pekkarinen@lapwall.fi Hakemukset: janne.pekkarinen@lapwall.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Lapwall Oy Y-tunnus 2422956-3 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

20 603 478 € 88 %

Liiketoiminnan tulos

1 380 036 € 49 %

Henkilöstö

90 37

Liikevoitto-%

7 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Lapwall Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa