Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsemme työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle. Vauhdilla kasvava ja kansainvälistyvä puuelementtitehdas LapWall Oy hakee pääkaupunkiseudulle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta: - rakennusinsinöörin / rakennusmestarin / työteknikon tutkintoa - rakennusalan työkokemusta - teknistä ymmärrystä ja piirustustenlukutaitoa - aitoa kiinnostusta kehittää yrityksen toimintaa ja palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin - hyvää asennetta ja halua oppia uutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapwall Oy Y-tunnus 2422956-3 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Lapwall Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus