Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme innovatiivista lasten- ja perheiden palveluista sekä lastensuojelusta kiinnostunutta sosiaalityöntekijää. Lasten- ja perheiden palveluissa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää. Lasten- ja perheiden palveluissa sosiaalityöntekijä tekee tiivistä yhteistyötä perhetyön kanssa. Arvostamme monipuolista osaamista, joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja rohkeaa työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen että parityönä tapahtuvaan työskentelyyn. Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Lapua sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapuan kaupunki Y-tunnus 0209113-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lapuan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus