Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Perhekoon kaupunki Lapua hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

KAUPUNGINJOHTAJAA
 
Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta, kunnallisten verkostojen ja elinkeinoelämän tuntemusta, kielitaitoa, johtamiskokemusta, sitoutumista kaupungin kehittämiseen sekä yhteistyökykyä.
Virka täytetään toistaiseksi sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lapuan kaupunki on savuton työpaikka.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakija voi esittää myös palkkatoiveen. Kaupunginjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus.
Viran hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 15.00.
Hakemukset sähköisesti ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta tai postitse todistusjäljennöksineen osoitteeseen:
Lapuan kaupunki, kaupunginhallitus Valtuustontie 862100 Lapua.
Kuoreen merkintä ”Kaupunginjohtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta.
Lisätiedot: Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pöntinen, p. 0500 555 969 Kaupunginhallituksen jäsen Esa Rintala, p. 040 515 0984
www.lapua.fi

Lapuan kaupunki on kasvava, 14 615 asukkaan elinvoimainen ja asukkaittensa hyvinvointia edistävä kaupunki keskellä Etelä-Pohjanmaata. Lapua tunnetaan laadukkaista ja kustannustehokkaista peruspalveluista, yrittäjähenkisyydestä sekä monipuolisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Työnantaja: Lapuan kaupunki Sijainti: Valtuustontie 8, 62100, Lapua, Suomi Yhteystiedot: Kai Pöntinen, 0500 555 969 Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/ Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valtuustontie 8, 62100, Lapua, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Lapuan kaupunki Y-tunnus 0209113-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunginjohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Lapuan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua , osoitteessa Valtuustontie 8, 62100, Lapua, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa