Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hammashoitajaa/suun terveydenhoitoon suuntautunutta lähihoitajaa Lapuan kaupungin terveyskeskushammashoitolaan. Työ on pääasiassa työparityöskentelyä hammaslääkärin vastaanotolla eri-ikäisten potilaiden parissa. Hammashoitolassamme työskentelee kuusi hammaslääkäriä, kuusi hammashoitajaa, kaksi suuhygienistiä ja väline-tilahuoltaja. Kelpoisuusehtona hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Hakuaika ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito Lapua hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapuan kaupunki Y-tunnus 0209113-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammashoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lapuan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus