Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinvointipalvelut Arjessa / Oma Sydän on osa Arjessa Yhtiöitä. Arjessa Yhtiöt tuottaa lastensuojelu- ja hyvinvointipalveluja noin 800 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Tiiviissä yhteistyössä toimivien Arjessa Yhtiöiden toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa. Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme Keski-Uusimaan ja pääkaupunkiseudun alueelle työntekijää lapsiperheiden kotipalveluun. Sinulla on lähihoitajan tutkinto ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kerava siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kerava avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kerava .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapsiperheiden kotipalvelun työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa