Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hyvinvointipalvelut Arjessa / Oma Sydän on osa Arjessa Yhtiöitä. Arjessa Yhtiöt tuottaa lastensuojelu- ja hyvinvointipalveluja noin 800 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Tiiviissä yhteistyössä toimivien Arjessa Yhtiöiden toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme Keski-Uusimaan ja pääkaupunkiseudun alueelle työntekijää lapsiperheiden kotipalveluun.

Sinulla on lähihoitajan tutkinto ja kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä vähintään kaksi vuotta. Eduksi luetaan lastensuojelun työkokemus ja ruotsin kielen taito.

Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukseen mukaan palkkatoive.

Työnantaja: Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy Sijainti: 04200 KERAVA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sovitaan erikseen Yhteystiedot: Marianne Neijonen, toiminnanjohtaja, puh. 050 307 4626, marianne.neijonen@arjessa.com, www.omasydan.fi Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c22f890e Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04200 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapsiperheiden kotipalvelun työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava , osoitteessa 04200 KERAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa