Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lapsikylävanhempana voi toimia yksin tai puolison kanssa. Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaanotettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia. Tehtävä on työaikalain ulkopuolista kotityötä.

Tehtävään kuuluu lasten pitkäjänteinen hoito ja kasvatus yhteistyössä lapsikylän muun henkilöstön ja lapset sijoittaneiden viranomaisten kanssa. Yhteistyö lasten syntymävanhempien ja sukulaisten kanssa on myös tärkeä osa lapsikylävanhemman tehtävää. Lapsikyläyhteisö tukee kodin työtä monin tavoin.

Sinulla on:
- sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammatillinen koulutus (esimerkiksi sosionomin, lastentarhanopettajan, sairaanhoitajan tai lähihoitajan koulutus)
- kykyä ja tahtoa sitoutua lapseen
- taitoa auttaa huostaanotettuja tai avohuollon tukitoimin tuettavia lapsia
- herkkyyttä ja jämäkkyyttä kasvattajana
- yhteistyökykyä
- kokemusta lasten kanssa työskentelystä

Tarjoamme sinulle:
- kodin SOS-lapsikylässä
- mahdollisuuden yhdistää työ ja koti
- lapsikyläyhteisön vahvan tuen työllesi
- pysyvän työaikalain ulkopuolisen työsuhteen
- kattavan työterveyshuollon
- valmennuksen tehtävään

Web-osoite: http://www.sos-lapsikyla.fi Työnantaja: SOS-lapsikyläsäätiö sr Sijainti: Vaskitie 3, 86400 VIHANTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: alkaa sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lapsikylän johtaja Margit Vuorma puh. 044 7770611 margit.vuorma@sos-lapsikyla.fi Kehittämissuunnittelija Hannele Nikkanen puh. 0400875880 hannele.nikkanen@sos-lapsikyla.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaskitie 3, 86400 VIHANTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapsikylävanhempi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOS-lapsikyläsäätiö sr. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihanti , osoitteessa Vaskitie 3, 86400 VIHANTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa