Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lapsikylävanhempana voi toimia yksin tai puolison kanssa. Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaanotettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia. Tehtävä on työaikalain ulkopuolista kotityötä.

Tehtävään kuuluu lasten pitkäjänteinen hoito ja kasvatus yhteistyössä lapsikylän muun henkilöstön ja lapset sijoittaneiden viranomaisten kanssa. Yhteistyö lasten syntymävanhempien ja sukulaisten kanssa on myös tärkeä osa lapsikylävanhemman tehtävää. Lapsikyläyhteisö tukee kodin työtä monin tavoin.

Sinulla on:
- sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammatillinen koulutus (esimerkiksi sosionomin, lastentarhanopettajan, sairaanhoitajan tai lähihoitajan koulutus)
- kykyä ja tahtoa sitoutua lapseen
- taitoa auttaa huostaanotettuja tai avohuollon tukitoimin tuettavia lapsia
- herkkyyttä ja jämäkkyyttä kasvattajana
- yhteistyökykyä
- kokemusta lasten kanssa työskentelystä

Tarjoamme sinulle:
- kodin SOS-lapsikylässä
- mahdollisuuden yhdistää työ ja koti
- lapsikyläyhteisön vahvan tuen työllesi
- pysyvän työaikalain ulkopuolisen työsuhteen
- kattavan työterveyshuollon
- valmennuksen tehtävään

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain tarkoittama rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 momentti).

Web-osoite: http://www.sos-lapsikyla.fi Työnantaja: SOS-lapsikyläsäätiö sr Sijainti: Luhtikatu 2 A, 20780 KAARINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: alkaa sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kehittämissuunnittelija Hannele Nikkanen puh. 0400875880 hannele.nikkanen@sos-lapsikyla.fi Lapsikylän johtaja Sari Carlsson puh. 040 5222015 sari.carlsson@sos-lapsikyla.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Luhtikatu 2 A, 20780 KAARINA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapsikylävanhempi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOS-lapsikyläsäätiö sr. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina , osoitteessa Luhtikatu 2 A, 20780 KAARINA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa