Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme sijaisvanhempia työsuhteeseen lapsikylävanhemmiksi. Lapsikylävanhempana voi toimia yksin tai yhdessä puolison kanssa. Lapsikylävanhemmat toimivat työaikalain ulkopuolisessa työsuhteessa SOS -lapsikylässä. Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia. Pariskunnan toimiessa lapsikylävanhempina toinen voi käydä kodin ulkopuolella työssä.

Tapiolan SOS-lapsikylä Espoossa uudistuu ja muuttaa Niittykumpuun seuraavan kahden vuoden sisällä. Lapsikyläkotina toimii SOS-Lapsikylän omistama asunto. Lapsikyläkodit saavat tukea lapsikylän moniammatilliselta työyhteisöltä.

Työ on antoisaa, ammatillista ja haasteellista lastensuojelutyötä kodinomaisissa olosuhteissa. Edellytämme sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammatillista perustutkintoa.

Web-osoite: http://www.sos-lapsikyla.fi Työnantaja: SOS-lapsikyläsäätiö sr Sijainti: Metsäpirtintie 19, 02130 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: alkaa sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lapsikylävastaava Miia Lipponen puh. 044 4598611 miia.lipponen@sos-lapsikyla.fi Kehittämissuunnittelija Hannele Nikkanen puh. 0400875880 hannele.nikkanen@sos-lapsikyla.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Metsäpirtintie 19, 02130 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapsikylävanhempi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut SOS-lapsikyläsäätiö sr. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Metsäpirtintie 19, 02130 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa