Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hae töihin Lapponia safarikselle! Reippaaseen safari opas kaartiin otetaan uusia, kyvykkäitä, ulospäinsunntautuneita naisia ja miehiä osa-aikaisiin työtehtäviin. Lapponia safaris elämysmatka- ja ohjelmapalvelu yritys, joka on tehnyt ulkomaalaiset ja kotimaiset asiakkaansa tyytyväiseksi jo vuodesta 1985. Hakemamme työntekijät tulevat työskentelemään talvi aikaan pääsääntöisesti moottorikelkka safareilla. Olethan: Kielitaitoinen, urheilullinen, et kaihda ulkotyötä joskus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Kemi matkailualan asiakaspalvelu Kemi ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapponia Safaris Oy Y-tunnus 0920753-4 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Lapponia Safaris Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus