Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hae töihin Lapponia safarikselle! Reippaaseen safari opas kaartiin otetaan uusia, kyvykkäitä, ulospäinsunntautuneita naisia ja miehiä osa-aikaisiin työtehtäviin. Lapponia safaris elämysmatka- ja ohjelmapalvelu yritys, joka on tehnyt ulkomaalaiset ja kotimaiset asiakkaansa tyytyväiseksi jo vuodesta 1985.

Hakemamme työntekijät tulevat työskentelemään talvi aikaan pääsääntöisesti moottorikelkka safareilla. Olethan: Kielitaitoinen, urheilullinen, et kaihda ulkotyötä joskus vaativissakin olosuhteissa, team henkinen, ja yhteistyökykyinen. AIkaisempaa kokemusta ei vaadita, vaikka se katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan paikallistuntemus erityisesti merialue, kokemus moottorikelkkailusta ja erätaidot. Kielitaito vaatimuksena hyvä suomi ja englanti, muut kielet lasketaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla ja ilmoita ikä, kielitaito ja erikois osaamiset(esim. Ajokortti, ea-koulutus, hygieniapassi jne.) e-mail: lapponiasafaris@lapponiasafaris.com

Web-osoite: http://www.lapponiasafaris.com Työnantaja: Lapponia Safaris Oy Sijainti: 94100 KEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 15.12.2016 Yhteystiedot: lapponiasafaris@lapponiasafaris.com puhelin: 016-223320 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 94100 KEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapponia Safaris Oy Y-tunnus 0920753-4 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

536 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

45 000 € 166 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

8 % 157 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräopas, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Lapponia Safaris Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi , osoitteessa 94100 KEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa