Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lappli-Talot on yksilöllisiin koteihin erikoistunut talovalmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Olemme osa suomalaista PRT-Forest konsernia. Etsimme elementtilinjan työntekijöitä valmistamaan puurakenteisia taloelementtejä Tornion Laivaniemen modernissa elementtitehtaassa. Hakemukset osoitteeseen [email protected] viimeistään 21.10.2016 Toimi nopeasti , täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tornio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tornio talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lappli-Talot Oy Y-tunnus 0352006-0 Toimiala Puutalojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lappli-Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus