Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Lappeenrannan kaupungin tekninen toimi hakee rakennusvalvonnan vakinaiseen virkaan

TARKASTUSINSINÖÖRIÄ

Tarkastusinsinöörin tehtävänä on rakennustarkastajan alaisuudessa vastata pääasiassa rakennuslupien valmistelusta, rakentamiseen liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta sekä rakennustyönaikaisista viranomaiskatselmuksista ja kokouksista.

Kelpoisuusvaatimuksena tarkastusinsinöörin virkaan on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto (rakennusinsinööri). Lisäksi edellytämme säädösten hyvää tuntemusta, riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen sekä rakennusvalvontaan liittyvistä tehtävistä.
Ammattitaidon lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja valmiutta suorittaa itsenäisiä ratkaisuja sekä kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta. Tehtävä edellyttää alan atk-ohjelmien hallintaa. Työohjelmana on Trimple Locus.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukainen.
Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Virka tulee ottaa vastaan viimeistään 1.1.2017.

Lisätietoja ja hakuohjeet avoimena olevasta tarkastusinsinöörin virasta saa rakennustarkastaja Päivi Salmiselta puh. 040 596 3883.

Hakemukset virkaan tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä: Tarkastusinsinööri. Hakuaika päättyy perjantaina 11.11.2016 klo 12.00.


LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN TEKNINEN TOIMI

Työnantaja: Lappeenrannan kaupunki Sijainti: Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja ja hakuohjeet avoimena olevasta tarkastusinsinöörin virasta saa rakennustarkastaja Päivi Salmiselta puh. 040 596 3883. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118520/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus 0162193-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarkastusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lappeenrannan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa