Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lappeenrannan kaupungin tekninen toimi hakee rakennusvalvonnan vakinaiseen virkaan TARKASTUSINSINÖÖRIÄ Tarkastusinsinöörin tehtävänä on rakennustarkastajan alaisuudessa vastata pääasiassa rakennuslupien valmistelusta, rakentamiseen liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta sekä rakennustyönaikaisista viranomaiskatselmuksista ja kokouksista. Kelpoisuusvaatimuksena tarkastusinsinöörin virkaan on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto (rakennusinsinööri). Lisäksi edellytämme säädösten hyvää tuntemusta, riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Lappeenranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus 0162193-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarkastusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lappeenrannan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus