Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lappeenrannan kaupungin tekninen toimi hakee rakennusvalvonnan vakinaiseen virkaan TARKASTUSINSINÖÖRIÄ Tarkastusinsinöörin tehtävänä on rakennustarkastajan alaisuudessa vastata pääasiassa rakennuslupien valmistelusta, rakentamiseen liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta sekä rakennustyönaikaisista viranomaiskatselmuksista ja kokouksista. Kelpoisuusvaatimuksena tarkastusinsinöörin virkaan on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto (rakennusinsinööri). Lisäksi edellytämme säädösten hyvää tuntemusta, riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Lappeenranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus 0162193-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarkastusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lappeenrannan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus