Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Lappeenrannan kaupunki hakee teknisen toimen kadut ja ympäristö - vastuualueelle projektipäällikköä vakinaiseen toimeen.

Projektipäällikön tehtävänä on mm. katu- ja ympäristökohteiden sekä taitorakenteiden (esim. sillat) urakkatarjouskyselyjen valmistelu ja urakoitten valvonta sekä rakennussuunnittelun ohjaus.

Hakijalta edellytetään vähintään kahden (2) vuoden kokemusta edellä mainituista töistä. Kokemus kuntaorganisaatiosta katsotaan eduksi.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on insinöörin (AMK) tutkinto infratekniikan ja maa- ja kalliorakentamisen tai sitä vastaavalta alalta.

Palkkaus on teknisten sopimuksen mukainen.

Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Projektipäällikön toimi voidaan täyttää 1.1.2017 alkaen.

Hakemukset toimeen tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä Projektipäällikkö/kadut ja ympäristö.

Hakuaika päättyy perjantaina 4.11.2016 klo 12.00.

Työnantaja: Lappeenrannan kaupunki Sijainti: Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antavat vt. tekninen johtaja/kaupungininsinööri Pasi Leimi, puh. 040 740 1643 tai tuotantopäällikkö/kaupungininsinööri vs. Pentti Multaharju, puh.040 573 0363 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118558/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus 0162193-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lappeenrannan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Villimiehenkatu 1, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa