Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lappeenrannan kaupunki hakee teknisen toimen kadut ja ympäristö - vastuualueelle projektipäällikköä vakinaiseen toimeen. Projektipäällikön tehtävänä on mm. katu- ja ympäristökohteiden sekä taitorakenteiden (esim. sillat) urakkatarjouskyselyjen valmistelu ja urakoitten valvonta sekä rakennussuunnittelun ohjaus. Hakijalta edellytetään vähintään kahden (2) vuoden kokemusta edellä mainituista töistä. Kokemus kuntaorganisaatiosta katsotaan eduksi. Toimen kelpoisuusvaatimuksena on insinöörin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lappeenranta hallinto, yleiset toimistotyöt Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus 0162193-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lappeenrannan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus