Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pontuksen koulun Kanavansuun toimipisteeseen 3 - 5 luokalle luokanopettajan viransijaista ajaksi 14.11.2016 - 3.6.2017. Sijaisuus täytetään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.11.2016 alkaen. Hakijan tulee sitoutua toimimaan yhteisopettajuudessa yli luokkarajojen. Eduksi katsotaan kokemus kuvataiteen ja käsityön opinnoista ja opettamisesta. Kelpoisuusvaatimukset Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Lappeenranta määräaikainen Lappeenranta opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus 0162193-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettajan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lappeenrannan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus