Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme reipasta siivoojaa ja aamiaiskokkia Kätkävaaran toimipisteeseen talvisesongin ajaksi. Englannin kielen taito ja ajokortti ovat tarpeen. Tarvittaessa saat myös auton käyttöösi. Lapland Welcome is a famous DMC and program service operator in Rovaniemi Lapland. We are a leading operator in Northern Lights tours. We have obtained Certificate of Excellence in ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Rovaniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Rovaniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rovaniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapland Welcome Oy Y-tunnus 2200970-0 Toimiala Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym. Rinnakkaistoiminimet Wild Lapland Safaris

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Lapland Welcome Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tervola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa