Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 10 000 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Lentoasemalle on puolen tunnin matka. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Haemme Lapinlahden perhe- ja mielenterveysneuvola Käskynkkään PERHENEUVOLAAN PSYKOLOGIA vakinaiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Lapinlahti psykologia ja psykiatria Lapinlahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapinlahden kunta Y-tunnus 0172127-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapinlahden kunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapinlahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus