Duunitori suosittelee
Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 10 000 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Lentoasemalle on puolen tunnin matka. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

Haemme Lapinlahden perhe- ja mielenterveysneuvola Käskynkkään PERHENEUVOLAAN

PSYKOLOGIA vakinaiseen toimeen


Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi luemme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen tai muun vastaavan koulutuksen ja työkokemuksen lasten ja nuorten parissa. Psykologin työ on tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä, jota tehdään yhdessä asiakkaan ja heidän perheidensä sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Psykologi työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Perhe- ja mielenterveysneuvolassa on yhteensä 9 työntekijän vakanssia (esimies, 2 psykologia, sosiaalityöntekijä ja 5 sairaanhoitajaa). Lasten terapiat ja lastenpsykiatrin palvelut ostetaan yksityisiltä palveluntuottajilta.

Psykologin toimenkuvaan kuuluu lähinnä neuvolaikäisten ja peruskoulussa olevien lasten ja perheiden kanssa tehtävä työ sekä verkostotyö. Työparina toimii perheneuvolan sosiaalityöntekijä. Kunnassa on koulupsykologin ja -kuraattorin vakanssit.

Edellytämme hakijoilta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Palkkaus on sopimuksen mukainen. Toimeen valitulla on 4 kuukauden koeaika ja hänen on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 770/1993 6 §:n 2 mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Haku tapahtuu sähköisesti täyttämällä hakemus, joka avautuu osoitteesta https://lapinlahti.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1

Hakuaika päättyy 4.11.2016 klo 15.00.

Lisätietoja antavat: Perhe- ja mielenterveysneuvolan esimies Piia Korhonen, puh. 040 488 3473 ja johtava lääkäri Aino Huovinen, puh. 040 488 3401.

sp-osoite: etunimi.sukunimi@lapinlahti.fi

Web-osoite: http://www.lapinlahti.fi Työnantaja: Lapinlahden kunta Sijainti: 73100 LAPINLAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Perhe- ja mielenterveysneuvolan esimies Piia Korhonen, puh. 040 488 3473 ja johtava lääkäri Aino Huovinen, puh. 040 488 3401 Hakemukset: https://lapinlahti.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=517 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 73100 LAPINLAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Lapinlahden kunta Y-tunnus 0172127-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologin toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapinlahden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73100 - Lapinlahti , osoitteessa 73100 LAPINLAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa