Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAEMME AMMATTITAITOISIA RASKAANKALUSTON ASENTAJIA 2KPL

Työskentelet Raskas-osan korjaamolla asentajana. Tehtäviisi kuuluvat kaikki korjaus- ja huoltotyöt.
Sinulla on tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Edellytämme kokemusta raskaankaluston tai työkoneiden korjaus- ja huoltotöistä. Haemme valmista ammattilaista joka kykenee hoitamaan korjaus- ja huoltotyöt itsenäisesti. Lisäksi toivomme joustavaa että reipasta asennetta työntekoon. Katsomme eduksi BC-ajokortin ja työturva- ja tulityökortit.
Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa, työtä pelkäämätön palveluasenne sekä halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Osaat suunnitella työt ja aikatauluttaa työpäivät sujuvaksi. Viihdyt asentajan tehtävissä, olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä mukavassa työyhteisössä ja hyvät työsuhde-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä cv sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme ehdi vastata kyselyihin puhelimitse, otathan yhteyttä [email protected]. Haastatteluun kutsuttaviin otamme yhteyttä puhelimitse.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Paljetie 1, 96300 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Raskas-Osa Oy Y-tunnus 0399112-9 Toimiala Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2016

2 204 000 € 19 %

Liiketoiminnan tulos

21 000 € -79 %

Liikevoitto-%

1 % -80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut LAPIN RASKAS-OSA OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Paljetie 1, 96300 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus