Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Lapin poliisilaitoksen tehtävänä on vastata toimialueellaan oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaamisesta, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, poliisin hälytyspalveluista, rikosten ennalta ehkäisemisestä, selvittämisestä ja syyteharkintaan saattamisesta, poliisin lupahallinnosta sekä muista paikallispoliisille kuuluvista tehtävistä. Lisäksi poliisilaitoksen tehtävänä on huolehtia tehtäväpiiriinsä kuuluvan avun antamisesta yleisenä turvallisuusviranomaisena sekä muista sille erikseen määrätyistä tehtävistä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi (tehtävän/viran luonne, valtion virkamieslaki 9 § 2 mom.)
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin poliisilaitos, Hallituskatu 1 A, 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:
Sisäministeriö julistaa haettavaksi

LAPIN POLIISILAITOKSEN POLIISIPÄÄLLIKÖN viran, joka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi. Virka tulee avoimeksi 1.1.2017 lukien.

Poliisipäällikkö johtaa poliisilaitoksen toimintaa ja vastaa poliisilaitoksen toiminnasta, kehittämisestä, toimintaedellytyksistä sekä sisäisistä palveluista. Poliisipäällikön tehtävänä on muun muassa vastata poliisilaitoksen strategian määrittelystä ja strategisesta johtamisesta, poliisilaitoksen toimintaedellytyksistä ja toiminnan ja talouden yhteensovittamisesta sekä vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena poliisipäällikön virkaan on oikeustieteen kandidaatin tutkinto tai muu ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys tehtäväalueeseen ja hallinnonalan toimintaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antavat kyky strategiseen johtamiseen ja hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta laaja-alaisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Tehtävässä tarvitaan lisäksi englannin kielen taitoa. Palkkauksen peruste:
Viran palkkauksesta sovitaan erikseen.

Virkaan esitettävästä tehdään lisäksi ennen nimittämistä turvallisuusselvityslain (726/2014) 20 §:n tarkoittama laaja turvallisuusselvitys.
Työnantaja: Sisäministeriö Sijainti: 96100 Rovaniemi Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Päivi Nerg
kansliapäällikkö
Puhelin: 050 456 1012

Kauko Aaltomaa
osastopäällikkö
Puhelin: 0295 418 850

Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96100 Rovaniemi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapin poliisilaitoksen poliisipäällikkö, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sisäministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi , osoitteessa 96100 Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa