Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Lapin poliisilaitoksen tehtävänä on vastata toimialueellaan oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaamisesta, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, poliisin hälytyspalveluista, rikosten ennalta ehkäisemisestä, selvittämisestä ja syyteharkintaan saattamisesta, poliisin lupahallinnosta sekä muista paikallispoliisille kuuluvista tehtävistä. Lisäksi poliisilaitoksen tehtävänä on huolehtia tehtäväpiiriinsä kuuluvan avun antamisesta yleisenä turvallisuusviranomaisena sekä muista sille erikseen määrätyistä tehtävistä.
Työpaikan tiedot: Lapin poliisilaitos Hallituskatu 1 A 96100 Rovaniemi

TYÖTEHTÄVÄT
Sisäministeriö julistaa haettavaksi

LAPIN POLIISILAITOKSEN POLIISIPÄÄLLIKÖN viran, joka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi. Virka tulee avoimeksi 1.1.2017 lukien.

Poliisipäällikkö johtaa poliisilaitoksen toimintaa ja vastaa poliisilaitoksen toiminnasta, kehittämisestä, toimintaedellytyksistä sekä sisäisistä palveluista. Poliisipäällikön tehtävänä on muun muassa vastata poliisilaitoksen strategian määrittelystä ja strategisesta johtamisesta, poliisilaitoksen toimintaedellytyksistä ja toiminnan ja talouden yhteensovittamisesta sekä vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet.

VAATIMUKSET
Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antavat kyky strategiseen johtamiseen ja hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta laaja-alaisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Tehtävässä tarvitaan lisäksi englannin kielen taitoa.
Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena poliisipäällikön virkaan on oikeustieteen kandidaatin tutkinto tai muu ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys tehtäväalueeseen ja hallinnonalan toimintaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä

Viran palkkauksesta sovitaan erikseen.

Virkaan esitettävästä tehdään lisäksi ennen nimittämistä turvallisuusselvityslain (726/2014) 20 §:n tarkoittama laaja turvallisuusselvitys.

Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi (tehtävän/viran luonne, valtion virkamieslaki 9 § 2 mom.)
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Sisäministeriön kirjaamo PL 26 (Käyntiosoite: Valtioneuvoston jakelukeskus, Ritarikatu 2 B, Helsinki) 00023 Valtioneuvosto.

Viitenumero: 26-671-2016

Web-osoite: http://www.intermin.fi Työnantaja: Sisäministeriö Sijainti: Hallituskatu 1 A, 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Päivi Nerg, kansliapäällikkö, 050 456 1012 Kauko Aaltomaa, osastopäällikkö, 0295 418 850 Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=46fc5434-34a8-4a0d-9754-d8e6b313e1a7 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 1 A, 96100 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lapin poliisilaitoksen poliisipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sisäministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Hallituskatu 1 A, 96100 ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa