Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lappiin, Sodankylään TYÖTERVEYSHOITAJAA "Lentävien lääkäreiden" lääkäriasema ASLAKiin. Lääkäriasema sijaitsee Sodankylän lentoasemalla, ja on osa pelastushelikopterin tukikohtakonseptia. Odotamme Sinun aloittavan työssäsi 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen yrityskokonaisuus. Huolehdit yritysten työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Monipuoliset työtehtävät sisältävät myös sairasvastaanoton pitämistä. Meillä on nykyaikaiset ja toimivat toimitilat, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Sodankylä hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Y-tunnus 1616141-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus