Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Lappiin, Sodankylään

TYÖTERVEYSHOITAJAA
"Lentävien lääkäreiden" lääkäriasema ASLAKiin. Lääkäriasema sijaitsee Sodankylän lentoasemalla, ja on osa pelastushelikopterin tukikohtakonseptia.

Odotamme Sinun aloittavan työssäsi 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen yrityskokonaisuus. Huolehdit yritysten työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Monipuoliset työtehtävät sisältävät myös sairasvastaanoton pitämistä. Meillä on nykyaikaiset ja toimivat toimitilat, työvälineet sekä tukipalvelut, kuten osaava päivystysvastaanotto akuuttihoitovalmiudella.
Käytössämme on Dynamic Health potilastietojärjestelmä.

Sinulla tulee olla terveydenhoitajan koulutus, eduksi luemme työterveyshuollon erikoistumisopinnot sekä kokemuksen työterveyshuollon työstä ja itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä. Olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen, ryhmätyötaitoinen terveydenhuollon ja asiakaspalvelun ammattilainen.
Katsomme eduksesi ETK pätevyyden sekä sujuvan englannin kielen taidon. Hallitset sujuvasti yleisimmät atk-ohjelmat. Lisäksi edellytetään voimassaolevaa B -luokan ajo-oikeutta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn eri alojen asiakasyritysten työterveyshoitajana. Meillä olet osa osaavaa ja kannustavasta työyhteisöä, johon tuo oman leimansa lääkäriaseman toiminta osana pelastushelikopterin tukikohtaa. Meillä on hyvä akuuttihoitovalmius ja tukikohdan henkilöstö on moniammatillinen, aina lentäjistä lääkäreihin!

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa, valittavan henkilön on pyydettäessä suostuttava huumausainetestaukseen sekä suppeaan turvallisuusselvitykseen. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.

Lääkäriaseman johtajalle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, on toimitettava 27.10.2016 kello 16:00 mennessä osoitteella: Lääkäriasema Aslak, Lentoasemantie 55, 99600 SODANKYLÄ. Kuoreen merkintä " työterveyshoitaja".

Lisätietoja tehtävästä antaa lääkäriaseman johtaja Jyri Lilja, puh. 040 7339 112 arkisin kello 12-14.

Tervetuloa joukkoomme!

Lääkäriasema Aslak on osa Lapin pelastushelikopteritukikohdan toimintaa. Toimintaa ylläpitää Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry, joka on voittoa tavoittelematon aatteellinen yhdistys. Mahdollinen lääkäriaseman taloudellinen tulo käytetään suoraan pelastushelikopteritoiminnan ylläpitämiseen.

Toimintamme kiteytyy parhaiten logossamme:
-Pohjoinen talvimaisema; tuntureiden yllä liekehtivät revontulet ja hangelle piirtyvät tummat varjot. Taivaalle on syttynyt toivonpilkahdus, apu on saapumassa. Tuntureiden linjassa voi myös nähdä helikopterin roottorin lavat. Punainen väri viestii nopeudestamme ja lääkinnällisestä avusta, sininen puolestaan täsmällisestä ja luotettavasta palvelustamme - www.aslak.fi

Työnantaja: Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Sijainti: Lentoasema, 99600 SODANKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lääkäriaseman johtaja Jyri Lilja, p. 040 7339 112 Hakemukset: Lääkäriasema Aslak Lentoasemantie 55 99600 Sodankylä Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lentoasema, 99600 SODANKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Y-tunnus 1616141-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Lentoasema, 99600 SODANKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa