Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Haemme PELASTAJAA pelastushelikopteri Aslakin työtehtäviin. Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytetään voimassaolevaa BC -luokan ajo-oikeutta. Pelastajan tehtävänkuvaan kuuluu toimiminen HTCM pelastajana pelastushelikopteri ASLAKissa ja muut Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n määräämät työtehtävät. Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta. Katsomme eduksi hyvän Lapin alueen paikallistuntemuksen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Sodankylä palo- ja pelastusala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Y-tunnus 1616141-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pelastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus