Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry

Haemme PELASTAJAA pelastushelikopteri Aslakin työtehtäviin. Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytetään voimassaolevaa BC -luokan ajo-oikeutta.

Pelastajan tehtävänkuvaan kuuluu toimiminen HTCM pelastajana pelastushelikopteri ASLAKissa ja muut Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n määräämät työtehtävät. Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.

Katsomme eduksi hyvän Lapin alueen paikallistuntemuksen, arvostamme kielitaitoa, hyviä ryhmätyötaitoja, kykenevyyttä omatoimiseen työskentelyyn sekä hyvään ongelmanratkaisukykyyn työskennellessä paineen alaisena. Katsomme eduksi myös muun ilmailun, pelastus-, turvallisuus- ja/tai ensihoitoalan koulutuksen ja kokemuksen.
Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä todistus pelastussukellusohjeen mukaisesta toimintakyvystään. Tarvittaessa hakijalle tehdään pelastussukellusohjeen mukainen lihas- ja toimintakykytesti. Hakijalta edellytetään hyväksyttyä ilmailulääkärin suorittamaa terveystarkastusta (PPL2, CPL1).
Hakijan on annettava suostumus suppeaan turvallisuusselvitykseen, työtehtävään soveltuvuuden tarkistamiseksi sekä tarvittaessa suostuttava huumetestaukseen.
Lisätietoja: arkisin klo 10.00 - 14.00 Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry operatiivinen johtaja Jyri Lilja p. 040 7339 112.

Operatiiviselle johtajalle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen, joita ei palauteta, on toimitettava osoitteella: Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry, Lentoasemantie 42a, 99600 SODANKYLÄ. Kuoreen merkintä " pelastaja".

Toimintamme kiteytyy parhaiten logossamme:
-Pohjoinen talvimaisema; tuntureiden yllä liekehtivät revontulet ja hangelle piirtyvät tummat varjot. Taivaalle on syttynyt toivonpilkahdus, apu on saapumassa. Tuntureiden linjassa voi myös nähdä helikopterin roottorin lavat. Punainen väri viestii nopeudestamme ja lääkinnällisestä avusta, sininen puolestaan täsmällisestä ja luotettavasta palvelustamme - www.aslak.fi

Työnantaja: Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Sijainti: Lentoasema, 99600 SODANKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: operatiivinen johtaja Jyrki Lilja p. 040 7339 112 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lentoasema, 99600 SODANKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry Y-tunnus 1616141-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pelastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Lentoasema, 99600 SODANKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa