Duunitori suosittelee
eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapin liitto hakee sisällöntuottajaa - informatör määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2016 - 30.11.2017 (tai sopimuksen mukaan) Etsimme monikanavaista sisältöä tuottavaa tekstivelhoa Lapin liiton hankkeiden viestinnän tueksi. Sisällöntuottajan tehtäviin kuuluu laadukkaan teksti- ja kuvasisällön toimittaminen, tuottaminen ja päivittäminen kolmella kielellä verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan, tiedotteisiin, kuvapankkiin, uutiskirjeisiin ja esitteisiin. Tehtävä edellyttää osaamista digitaalisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja media Rovaniemi media .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin liitto Y-tunnus 0937073-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisällöntuottaja - Informatör, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin liitto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus