Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Etsimme Rovaniemelle

Kuljettaja

Työtehtäviisi kuuluu kodinkoneiden , viennit ja asennukset asiakkaalle sekä muut vähittäismyymälän toimintaan kuuluvat tehtävät.

Toivomme Sinun olevan innokas asiakaspalvelija ja haluat kehittää omaa ja yrityksen osaamista. Sinulla tulee olla ajokortti. Aiempi työkokemus alalta luetaan eduksi.

Toimi nopeasti! Valitsemme työntekijän heti, sopiva henkilö löytyy. Ota yhteyttä ja myy itsesi meille!

Web-osoite: http://www.tty.fi Työnantaja: Lapin Konttoritekniikka ja Yrityspalvelu Oy Sijainti: Vierustie 5, 96320 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: hakemukset sähköpostitse : oiva@tty.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vierustie 5, 96320 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Konttoritekniikka ja Yrityspalvelu Oy Y-tunnus 0640364-4 Toimiala Muiden konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 770 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

-66 000 € -465 %

Liikevoitto-%

-4 % -500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuljettaja/asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Lapin Konttoritekniikka ja Yrityspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Vierustie 5, 96320 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa