Duunitori suosittelee
Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Rovaniemelle Kuljettaja Työtehtäviisi kuuluu kodinkoneiden , viennit ja asennukset asiakkaalle sekä muut vähittäismyymälän toimintaan kuuluvat tehtävät. Toivomme Sinun olevan innokas asiakaspalvelija ja haluat kehittää omaa ja yrityksen osaamista. Sinulla tulee olla ajokortti. Aiempi työkokemus alalta luetaan eduksi. Toimi nopeasti! Valitsemme työntekijän heti, sopiva henkilö löytyy. Ota yhteyttä ja myy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Rovaniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Konttoritekniikka ja Yrityspalvelu Oy Y-tunnus 0640364-4 Toimiala Muiden konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuljettaja/asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Lapin Konttoritekniikka ja Yrityspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa