Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö Destialle

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA Lapin matkailun näköalapaikalle.

Onko sinulla halukkuutta työskennellä aurinkoisella ja tinkimättömällä asenteella kansainvälisessä ilmapiirissä? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta vastaanottovirkailijan työstä, ja tunnetko Opera-järjestelmän kuin omat taskusi?

Etsimämme henkilö on reipas ja viimeisen päälle asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolta hoituvat tarkkuutta vaativat vastaanoton työt sekä paperilla että tietokoneella. Monipuolisen kielitaidon katsomme eduksi, mutta suomen lisäksi englannin kielen taito on välttämätön.Matkailualan koulutus ja työkokemus luetaan eduksi tehtävää haettaessa, mutta myös alan opiskeluita päättävä huipputyyppi voi olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on se, että haluat olla tuottamassa laadukkaita positiivisia asiakaskokemuksia suurella sydämellä ja laadusta tinkimättä. Työtä tehdään sekä keskustassa että välillä sen ulkopuolellakin, joten ajokortti on ehdoton edellytys työtehtävän hoitamiselle. Omaa autoa ei välttämättä tarvitse olla.

Työaika on noin 20 tuntia viikossa, mutta sesongin mukaan tunteja voi kertyä enemmänkin. Työ on vuorotyötä, ja kestää maaliskuulle saakka.

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.vmp.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Lapin Eurova Oy Sijainti: Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Joulukuussa Yhteystiedot: Arkisin klo 8:00-16:00 Saila Lääkkölä puh. 0400 188 666 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 415 000 € 65 %

Liiketoiminnan tulos

113 000 € 769 %

Henkilöstö

60 24

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa