Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Rovaniemen keskustassa sijaitsevaan tyylikkääseen ja kansainväliseen hotelliin TARJOILIJOITA talvisesongin ajaksi.

Santa's Hotel Santa Claus on Rovaniemen kaupungin sydämessä sykkivä hotelli, joka tarjoaa korkealuokkaisia ja monipuolisia majoitus- ravintola ja kokouspalveluita sekä loma- että liikematkailijoille. Hotel Santa Clausissa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan modernilla tavalla sekä lappilaisia perinneherkkuja että hieman kansainvälisempiäkin makuja. Tarjolla on monipuolinen työkenttä, osaava tiimi, paljon mielenkiintoisia haasteita sekä runsaasti onnistumisia ja yhteistä iloa.

Etsimämme tarjoilijat ovat jo jonkin verran kokemusta kartuttaneita positiivisia tiimipelureita, jotka tarttuvat toimeen reippaalla otteella yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia tehokkaasti ja hymyillen hektisimmilläkin hetkillä. Luvassa on monipuolisia työtehtäviä aamiaistarjoilusta À la Carteen , joten joustavuus ja monipuolisuus ovat ehdottomasti valttia tätä tehtävää haettaessa.

Työ alkaa marraskuussa, ja kestää maaliskuulle saakka. Työtunteja kertyy arviolta 80-120 kolmessa viikossa. Työ voi sisältää aika-ajoin liikkumista toimipisteiden välillä, joten ajokortti on hyödyksi tätä tehtävää haettaessa. Työ on vuokratyöpaikka, ja VMP Rovaniemen väki vastaa hakuprosessin etenemisestä. Mikäli innostuit ja hoksasit olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus piakkoin osoitteessa vmp.fi: kartoitamme tekijöitä jo hakuajan aikana.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Lapin Eurova Oy Sijainti: Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Marraskuussa, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arkisin klo 8:00-16:00 Saila Lääkkölä puh. 0400 188 666 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 415 000 € 65 %

Liiketoiminnan tulos

113 000 € 769 %

Henkilöstö

60 24

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita matkailun näköalapaikalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa