Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme Rovaniemelle

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviin kuuluvat mm. koulun keittiön avustavat tehtävät. Työtehtävät voivat vaihdella päivittäin ruokasalin ja ruokailun valmistukseen sekä ruokailun jälkeisiin siivoustehtäviin.

Työ on keikkaluonteista.

Hakijoilla tulee olla voimassa hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus nettisivuilla osoitteessa www.vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Lapin Eurova Oy Sijainti: Rovaniemi, 96200 ROVANIEMI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Tarpeen mukaan Yhteystiedot: Arkisin 8:00 - 16:00 Saila Lääkkölä, 0400 188 666 Hakemukset: http://www.vmp.fi, mahdolliset lisätiedot sähköpostilla rovaniemi@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi, 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 415 000 € 65 %

Liiketoiminnan tulos

113 000 € 769 %

Henkilöstö

60 24

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi, 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa