Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Rovaniemelle RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ Tehtäviin kuuluvat mm. koulun keittiön avustavat tehtävät. Työtehtävät voivat vaihdella päivittäin ruokasalin ja ruokailun valmistukseen sekä ruokailun jälkeisiin siivoustehtäviin. Työ on keikkaluonteista. Hakijoilla tulee olla voimassa hygieniapassi. Hae tehtävää täyttämällä hakemus nettisivuilla osoitteessa www.vmp.fi. VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus