Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Rovaniemelle pesulatyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu likapyykin käsittelyyn ja lajitteluun liittyvät tehtävät. Aikaisempaa pesulatyökokemusta ei vaadita, sillä työhön opastetaan. Odotamme hakijoilta reipasta ja ahkeraa työotetta. Työtunteja tulisi n. 20-30h/vko. Työ on vuorotyötä. Suomen kieli vaaditaan. Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Rovaniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus