Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Rovaniemelle asiakkaallemme KERROSHOITAJIA Onko sinulla jo hieman kokemusta kerroshoitajan tehtävistä, ja oletko tunnollinen ja ahkera työmyyrä? Haluatko kantaa kortesi kekoon, ja olla takaamassa asiakkaille miellyttäviä kokemuksia lappilaisen matkailun parissa? Kerroshoitajan tehtävässä vastaat hotellin asiakkaiden viihtyvyydestä omalla iloisella asenteellasi sekä siistillä työjäljelläsi. Etsimme tähän tehtävään henkilöitä, joilta löytyy joukkuepelaajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa