Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Rovaniemelle asiakkaallemme

KERROSHOITAJIA

Onko sinulla jo hieman kokemusta kerroshoitajan tehtävistä, ja oletko tunnollinen ja ahkera työmyyrä? Haluatko kantaa kortesi kekoon, ja olla takaamassa asiakkaille miellyttäviä kokemuksia lappilaisen matkailun parissa?

Kerroshoitajan tehtävässä vastaat hotellin asiakkaiden viihtyvyydestä omalla iloisella asenteellasi sekä siistillä työjäljelläsi. Etsimme tähän tehtävään henkilöitä, joilta löytyy joukkuepelaajan taitoja, avoimuutta ja positiivista otetta kiireenkin keskellä. Kerroshoitajan paikkoja on avoinna sekä keskustan alueella että näppärän automatkan päässä Rovaniemen ytimestä, joten kortti ja toimiva ajokki ovat etu tätä tehtävää haettaessa.

Mikäli kiinnostuit, ilmianna itsesi ja hae tehtävää täyttämällä hakemus nettisivuilla osoitteessa www.vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Lapin Eurova Oy Sijainti: Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Marraskuussa, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arkisin 8:00 - 16:00 Saila Lääkkölä 0400 188 666 Hakemukset: http://www.vmp.fi, mahdolliset lisätiedot sähköpostilla rovaniemi@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 415 000 € 65 %

Liiketoiminnan tulos

113 000 € 769 %

Henkilöstö

60 24

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovakatu 19, 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa