Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme OPPAITA talvisesonkiin osa-aikaiseen työhön. Työtehtävänä on asiakaspalvelu vähintään suomeksi ja englanniksi, mahdollisuuksien mukaan myös muilla kielillä. Toivomme hakijan olevan asiakaspalveluhenkinen, omatoiminen ja motivoitunut opas. Ajokortti vaaditaan ja aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Työhön perehdytetään. Hae paikkaa osoitteessa www.vmp.fi. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Rovaniemi matkailualan asiakaspalvelu Rovaniemi ympäristöalan tehtävät matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lapin Eurova Oy Y-tunnus 2083373-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eräoppaita talvikaudelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin Eurova Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.01.2017. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus