Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus


Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Lapin ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2017, Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.2.2017
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Lapin ELY-keskuksessa on haettavana Liikennevastuualueen aluevastaavan virka (Kemin ja Iin alueurakat). Tehtävään kuuluu myös Pellon ja Rovaniemen alueurakoiden aluevastaavan työparina toimiminen.

Työpaikan tiedot: Lapin ELY-keskus, Pohjoinen hankinta-alue, Kunnossapito-yksikkö. Toimipiste tulee olemaan Kemi - muukin toimipiste on mahdollinen.

Aluevastaava vastaa hoidon ja ylläpidon alueurakoiden valvonnasta, sopimuksen aikaisesta toiminnasta, päivittäisestä verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöstä, alueurakkaan liittyvistä valmistelu- ja valvontatehtävistä sekä muista alueurakkaan kuuluvista asiantuntija ja viranomaistehtävistä. Hän osallistuu tienpitoon hankinta-alueella muiden tienpidon asiantuntijoiden kanssa. Aluevastaava toimii asiantuntijana hankinta-alueen kunnossapitoyksikössä.

Hakijalta odotamme:
Edellytyksenä on ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto tai soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari) sekä hyvä perehtyneisyys maanteiden tai katujen rakentamisen ja/tai kunnossapidon tehtäviin. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. Lisäksi edellytetään valmiutta uusimpien tietoteknisten välineiden käyttöön sähköisen toimintamallin mukaisesti. Luemme eduksi:
Hakijan eduksi voidaan katsoa kokemus urakoiden ja palvelujen hankinnoista. Huomioimme myös henkilöt, joilla on vähän kokemusta, mutta on valmiutta kouluttautua ja kehittyä työn ohessa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävä edellyttää matkustamista erityisesti omalla toimialueella. Käytössä on aluevastaavan leasing-auto varusteineen.

Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy ELY-keskusten palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen osuus sijoittuu vaativuustasolle 10a (3 241,17 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaisen suoriutumisen mukaista palkanosaa 5–45 %, jonka maksamiseen sovelletaan palkkausta koskevan virkaehtosopimuksen siirtymäkautta koskevia määräyksiä.
Työnantaja: Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Markku Tervo
Yksikön päällikkö
Puhelin: 0295 038 293
Sähköposti: markku.tervo@ ely-keskus.fi

Kari Parikka
Kunnossapitovastaava
Puhelin: 0295 037 247
Sähköposti: kari.parikka@ ely-keskus.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cac5154b-01f3-4d4d-980d-1af1625189da Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Y-tunnus 2296962-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluevastaava, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa