Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Lapin ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

TYÖTEHTÄVÄT
Lapin ELY-keskuksessa on haettavana Liikennevastuualueen aluevastaavan virka (Kemin ja Iin alueurakat). Tehtävään kuuluu myös Pellon ja Rovaniemen alueurakoiden aluevastaavan työparina toimiminen.

Työpaikan tiedot: Lapin ELY-keskus, Pohjoinen hankinta-alue, Kunnossapito-yksikkö. Toimipiste tulee olemaan Kemi - muukin toimipiste on mahdollinen.

Aluevastaava vastaa hoidon ja ylläpidon alueurakoiden valvonnasta, sopimuksen aikaisesta toiminnasta, päivittäisestä verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöstä, alueurakkaan liittyvistä valmistelu- ja valvontatehtävistä sekä muista alueurakkaan kuuluvista asiantuntija ja viranomaistehtävistä. Hän osallistuu tienpitoon hankinta-alueella muiden tienpidon asiantuntijoiden kanssa. Aluevastaava toimii asiantuntijana hankinta-alueen kunnossapitoyksikössä.

VAATIMUKSET
Edellytyksenä on ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto tai soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari) sekä hyvä perehtyneisyys maanteiden tai katujen rakentamisen ja/tai kunnossapidon tehtäviin. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. Lisäksi edellytetään valmiutta uusimpien tietoteknisten välineiden käyttöön sähköisen toimintamallin mukaisesti.
Hakijan eduksi voidaan katsoa kokemus urakoiden ja palvelujen hankinnoista. Huomioimme myös henkilöt, joilla on vähän kokemusta, mutta on valmiutta kouluttautua ja kehittyä työn ohessa.

Tehtävän palkkaus määräytyy ELY-keskusten palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen osuus sijoittuu vaativuustasolle 10a (3 241,17 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaisen suoriutumisen mukaista palkanosaa 545 %, jonka maksamiseen sovelletaan palkkausta koskevan virkaehtosopimuksen siirtymäkautta koskevia määräyksiä.

Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.2.2017
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Tehtävä edellyttää matkustamista erityisesti omalla toimialueella. Käytössä on aluevastaavan leasing-auto varusteineen.

Viitenumero: 32-496-2016

Web-osoite: http://www.ely-keskus.fi/lappi Työnantaja: Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Sijainti: 94100 KEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017, Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.2.2017 Yhteystiedot: Markku Tervo, Yksikön päällikkö, 0295 038 293, markku.tervo@ely-keskus.fi Kari Parikka, Kunnossapitovastaava, 0295 037 247, kari.parikka@ely-keskus.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cac5154b-01f3-4d4d-980d-1af1625189da Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 94100 KEMI

Yritystiedot

Toiminimi Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Y-tunnus 2296962-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluevastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi , osoitteessa 94100 KEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa