Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖPAIKKA KUVAUS Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen keskuspaikkana toimii Espoon pääpoliisiasema ja muut poliisiasemat ovat Lohjalla, Kirkkonummella, Raaseporissa ja Hangossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on kaksikielinen ja enemmistön kielenä on suomi. Työpaikan tiedot: Espoon pääpoliisiasema Nihtisillankuja 4 02630 Espoo TYÖTEHTÄVÄT Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen liikennevalvontasektorilla on haettavana ylikonstaapelin (04.05) virka. Sijoituspaikkana on Espoon pääpoliisiasema ja tehtävänä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja poliisiala Espoo poliisiala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Y-tunnus 2288666-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylikonstaapelin 04.05 virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus