Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maistraatit ovat osa valtion paikallishallintoa. Maistraatit vastaavat alueensa väestötietojärjestelmästä, holhousasioista sekä valtakunnallisesta kuluttajaneuvonnasta. Maistraattien muita tehtäviä ovat mm. avioliiton esteiden tutkinta, nimenmuutosasiat ja perukirjojen osakasluetteloiden vahvistaminen sekä erilaiset todistajapalvelut. Maistraatissa tietyt oikeutieteellisen tutkinnon suorittaneet virkamiehet suorittavat siviilivihkimisiä ja toimivat julkisena notaarina ja kaupanvahvistajana. Suomessa on 9 maistraattia ja niillä toimipisteitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Länsi-Suomen maistraatti Y-tunnus 1094822-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Suomen maistraatti. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa