Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Maistraatit ovat osa valtion paikallishallintoa. Maistraatit vastaavat alueensa väestötietojärjestelmästä, holhousasioista sekä valtakunnallisesta kuluttajaneuvonnasta.

Maistraattien muita tehtäviä ovat mm. avioliiton esteiden tutkinta, nimenmuutosasiat ja perukirjojen osakasluetteloiden vahvistaminen sekä erilaiset todistajapalvelut. Maistraatissa tietyt oikeutieteellisen tutkinnon suorittaneet virkamiehet suorittavat siviilivihkimisiä ja toimivat julkisena notaarina ja kaupanvahvistajana.

Suomessa on 9 maistraattia ja niillä toimipisteitä yhteensä 36. Ahvenanmaalla tehtäviä hoitaa Ahvenanmaan valtionvirasto.

Länsi-Suomen maistraatti toimii entisen Vaasan läänin alueella Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa. Maistraatilla on toimipaikat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella ja Vaasassa. Maistraatissa on tällä hetkellä 49 virkasuhdetta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15

Työpaikan tiedot: Vaasan yksikkö, Wolffintie 35, PL 208, 65101 VAASA

Viran/tehtävän kuvaus:
Länsi-Suomen maistraatissa on haettavana tarkastajan virkasuhde. Virka on viraston yhteinen kuitenkin siten, että virkasuhde on tällä hetkellä sijoitettu maistraatin Vaasan yksikköön. Virka täytetään 1.12.2016 alkaen.
Tarkastajan tehtäviin kuuluvat holhoustoimen edunvalvontapalveluiden vastuualueen toimistotehtävät sekä holhoustoimen omaisuusluetteloiden ja vuositilien sekä päätöstilien tarkastaminen. Tehtäviin voi kuulua myös muita maistraatin tehtäviä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusedellytyksiä.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.


Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakijalta odotamme:
Lisäksi hakijalla tulee olla hyvä perehtyneisyys holhoustoimen edunvalvontapalveluiden vastuualueen tehtäviin, erityisesti painottuen tilintarkastustehtäviin. Hakijan tulee myös soveltua vaativiin asiakaspalvelutehtäviin, olla yhteistyökykyinen, joustava sekä huolellinen.

Luemme eduksi:
Hakijalle eduksi luetaan soveltuva korkeakoulututkinto.
Työssä tarvittava kielitaito:
Länsi-Suomen maistraatti on kaksikielinen virasto, enemmistön kieli on suomi. Tarkastajan tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ruotsin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi Länsi-Suomen maistraatin Vaasan yksikköön, PL 208, 65101 Vaasa, viimeistään 28.10.2016 kello 16:15.
Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Palkkauksen peruste:
Tehtävä on sijoitettu maistraattien palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 5 (2071,50 Euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 45 %.
Työnantaja: Länsi-Suomen maistraatti Sijainti: 65101 VAASA Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Armi Kuivinen
holhoustoimen vastuualueen päällikkö
Puhelin: 029 553 7575
Sähköposti: armi.kuivinen@ maistraatti.fi

Sirpa Grönlund
henkikirjoittaja
Puhelin: 0295 553 7615
Sähköposti: sirpa.gronlund@ maistraatti.fi

Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65101 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Länsi-Suomen maistraatti Y-tunnus 1094822-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Suomen maistraatti. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa , osoitteessa 65101 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa