Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tietohallintojohtaja toimii yksikkönsä esimiehenä ja hän on sairaanhoitopiirin johtoryhmän jäsen. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa tietohallinnon toimintojen järjestämisestä sairaanhoitopiirissä sekä alueen kunnissa perusterveydenhuollon osalta. Tietohallinnon keskeisenä tehtävänä on järjestää palvelutoiminnan tarvitsemat perustietotekniikka- ja järjestelmäpalvelut, tukea palveluprosessien toimintaa ICT:n avulla sekä yhdenmukaistaa sisäisiä toimintatapoja siten, että teknologian mahdollisuudet hyödynnetään palvelutuotannossa. Tietohallintojohtajan virkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kemi ict-alan johtotehtävät Kemi hallinto, yleiset toimistotyöt Kemi johtajapositiot Kemi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät ict-alan johtotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot Kemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0828618-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietohallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa