Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Tietohallintojohtaja toimii yksikkönsä esimiehenä ja hän on sairaanhoitopiirin johtoryhmän jäsen.
Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa tietohallinnon toimintojen järjestämisestä sairaanhoitopiirissä sekä alueen kunnissa perusterveydenhuollon osalta. Tietohallinnon keskeisenä tehtävänä on järjestää palvelutoiminnan tarvitsemat perustietotekniikka- ja järjestelmäpalvelut, tukea palveluprosessien toimintaa ICT:n avulla sekä yhdenmukaistaa sisäisiä toimintatapoja siten, että teknologian mahdollisuudet hyödynnetään palvelutuotannossa.

Tietohallintojohtajan virkaan valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimiestyön kokemusta, talous- ja hankintaosaamista, johtamisosaamista sekä suunnittelu- ja organisointikykyä. Lisäksi arvostamme hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, sekä verkostotyössä tarvittavia vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös sote-ict ratkaisujen tuntemusta sekä ICT-palvelutuotannon osaamista. Sairaalatoiminnan ja kuntaosaamisen kokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Valmistelussa olevien organisaatiomuutosten vuoksi tehtäväalue voi muuttua.
Virassa noudatetaan 6 (kuuden) kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Sairaalamme on savuton työpaikka.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella: Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kirjaamo,
Kauppakatu 25, 94100 KEMI tai sähköisesti kirjaamo@lpshp.fi

Työnantaja: Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Kauppakatu 25, 94100 KEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sairaanhoitopiirin johtaja Riitta Luosujärvi p. 040 504 5725, riitta.luosujarvi@lpshp.fi sekä tietohallintojohtaja Reijo Nikupeteri, p. 040 572 7134, reijo.nikupeteri@lpshp.fi. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 25, 94100 KEMI

Yritystiedot

Toiminimi Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0828618-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietohallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Kauppakatu 25, 94100 KEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa