Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

APULAISYLILÄÄKÄRIN VIRKA
Virkaan vaaditaan lastentautien erikoislääkärin pätevyys.
Sairaalassamme on 8-paikkainen lasten vuodeosasto ja neljä vastasyntyneiden tarkkailupaikkaa synnytysosaston yhteydessä. Päivystyksessä apuna ovat vakituiset ulkopuoliset lastenlääkäripäivystäjät.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Sairaalamme on savuton työpaikka.

Työnantaja: Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Kauppakatu 25, 94100 KEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: lastentautien ylilääkäri Inese Nigolase, p. 040 149 1182, inese.nigolase@lpshp.fi Hakemukset: Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kirjaamo, Kauppakatu 25, 94100 KEMI tai kirjaamo@lpshp.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 25, 94100 KEMI

Yritystiedot

Toiminimi Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0828618-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Kauppakatu 25, 94100 KEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa