Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä. Virastomme on savuton. Valvomme alueemme pelastustointa ja pelastustoimen palvelujen saatavuutta ja tasoa. Tuemme alueemme toimijoiden varautumista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Vaasa määräaikainen Vaasa valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Y-tunnus 2284140-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus