Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Valvomme alueemme pelastustointa ja pelastustoimen palvelujen saatavuutta ja tasoa. Tuemme alueemme toimijoiden varautumista onnettomuuksiin, häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin. Yhteisenä tavoitteenamme on suojata ihmisiä, omaisuutta ja luontoa sekä turvata yhteiskunnan toimintakykyä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 31.12.2018.
Määräaikaisuuden syy: työn luonne, erillisprojekti
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Wolffintie 35, PL 200, 65101 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:
Ylitarkastaja vastaa huoltovarmuuden varautumisen asiantuntijatehtävistä. Osana aluehallintovirastolle kuuluvaa varautumisen yhteensovittamistehtävää ylitarkastajan tehtävään kuuluu yleisiä, alueellisia varautumisen kehittämiseen ja yhteensovittamiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuva muodostetaan valittavan henkilön vahvuudet huomioiden.

Tehtävä sijoitetaan Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston Vaasan päätoimipaikkaan.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto, varautumisen sekä huoltovarmuuden tuntemus ja hallinnollinen kokemus.

Lisäksi arvostetaan elinkeinoelämän tuntemusta, varautumiskokemusta, vastuunottokykyä, kehittämisotetta ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä matkustusvalmiutta.
Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Hakijoista voidaan tehdä soveltuvuusarviointi.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika
Palkkauksen peruste:
Tehtävä on sijoitettu aluehallintovirastojen palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 11A. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3476,70 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa 5 – 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksettava kokonaispalkka määräytyy palkkausjärjestelmän siirtymävaiheen säännösten mukaisesti.
Työnantaja: Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Sijainti: 65101 Vaasa Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Tarja Wiikinkoski
Johtaja
Puhelin: 0295 018 800

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3dcd8ac1-d962-4467-828f-0acd1708b7cb Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65101 Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Y-tunnus 2284140-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa , osoitteessa 65101 Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa