Duunitori suosittelee
Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lännen Alituspalvelu Oy on Porista, vuodesta 1989 toiminut suomalainen, johtava alitustöiden asiantuntija. Kattava tarjontamme sekä ammattitaitoinen työvoimamme mahdollistaa kustannustehokkaiden työsuoritusten tarjoamisen sekä Suomessa että ulkomailla. Haemme organisaatioomme vahvistukseksi ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA. Toivomme hakijalta työkokemusta kunnallisteknisistä töistä, työkokemusta rautatiellä tehtävistä töistä, piirustustenlukutaitoa ja kuorma-auton ajokorttia. Tehtävän ansiokas hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, hyvää työmotivaatiota, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pori raskaan kaluston käyttö Pori kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lännen Alituspalvelu Oy Y-tunnus 2274896-8 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet LAP Horizontal Drilling Contractor

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Lännen Alituspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus