Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Lännen Alituspalvelu Oy on Porista, vuodesta 1989 toiminut suomalainen, johtava alitustöiden asiantuntija. Kattava tarjontamme sekä ammattitaitoinen työvoimamme mahdollistaa kustannustehokkaiden työsuoritusten tarjoamisen sekä Suomessa että ulkomailla.

Haemme organisaatioomme vahvistukseksi ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA.

Toivomme hakijalta työkokemusta kunnallisteknisistä töistä, työkokemusta rautatiellä tehtävistä töistä, piirustustenlukutaitoa ja kuorma-auton ajokorttia.

Tehtävän ansiokas hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, hyvää työmotivaatiota, oma-aloitteista ja aktiivista sekä vastuullista otetta työskentelyssä. Hyvää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Hyvä fyysinen kunto on myös tärkeää.Tehtävään valittavalle tarjoamme mahdollisuuden laajentaa ammattitaitoaan kouluttamalla hänet vaakaporauskoneen käyttäjäksi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja laajentaa osaamistasi.

Lisätietoja yrityksestämme saat nettisivuiltamme www.lannenalitus.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä, joko soittamalla Pekka Vepsälle numeroon 0400 593 928 tai toimistoomme 02 538 3655 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lannenalitus@lannenalitus.com

Web-osoite: http://www.lannenalitus.com Työnantaja: Lännen Alituspalvelu Oy Sijainti: 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Pekka Vepsälle 0400 593 928 Toimisto 02 538 3655 lannenalitus@lannenalitus.com Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Lännen Alituspalvelu Oy Y-tunnus 2274896-8 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 933 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

324 000 € -18 %

Henkilöstö

11 0

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Lännen Alituspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa