Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt MYYNTIEDUSTAJAA Kemin toimipisteeseemme LämpöYkkönen Oy on alan johtava energiansäästöratkaisuihin erikoistunut yritys. Menestyksemme kulmakivenä on kannustava- ja viihtyisä työympäristö sekä tyytyväiset asiakkaat. Haemme nyt MYYNTIEDUSTAJAA Kemin toimipisteeseen. Päätuotteinasi ovat energiaasäästävät ja ympäristöystävälliset lämpöpumppujärjestelmät. Kokemus aikaisemmasta myyntityöstä ei ole välttämätön. Koulutamme sinut tulevaan työhösi. Tarjoamme Sinulle: - asiantuntijaorganisaation tuen - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Kemi myyjät ja kassahenkilöt Kemi myyntialan tehtävät Kemi muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LämpöYkkönen Oy Y-tunnus 2155807-0 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet LämpöYkkönen Service, LämpöYkkönen Kiinteistötekniikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lappi, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut LämpöYkkönen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus