Duunitori suosittelee
Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RentalWork on reilun pelin henkilöstönvuokraus- ja rekrytointiyritys. Olemme vahvan kokemuksen omaavia henkilöstöalan ammattilaisia. Etsimme asiakkaallemme Kangasalan Lentolaan vakituiseen työsuhteeseen kokemusta omaavaa LV-ASENTAJAA kaukolämpökeskusten kokoonpanoon. Toivomme Sinulta - työkokemusta kokoonpano tehtävistä - alan koulutusta - piirustusten lukutaitoa - oikeaa asennetta ja reipasta otetta työntekoon Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lämpökeskusasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rental Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36220 - Kangasala .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus