Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaspian Law & Consulting Oy on Helsingin sydämessä toimiva lakiasiaintoimisto. Etsimme kasvavaan kansainväliseen tiimiimme uutta lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu erilaisten toimeksiantojen itsenäinen hoitaminen, painottuen erityisesti ulkomaalaisoikeuteen sekä rikos- ja perheoikeuteen. Tehtävään valittavalla on oltava kelpoisuus toimia oikeudessa (VT, AA, Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja). Emme huomioi lainkaan hakemuksia jos edellä mainittu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaspian Law & Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus