Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kaspian Law & Consulting Oy on Helsingin sydämessä toimiva lakiasiaintoimisto. Etsimme kasvavaan kansainväliseen tiimiimme uutta lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu erilaisten toimeksiantojen itsenäinen hoitaminen, painottuen erityisesti ulkomaalaisoikeuteen sekä rikos- ja perheoikeuteen.

Tehtävään valittavalla on oltava kelpoisuus toimia oikeudessa (VT, AA, Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja). Emme huomioi lainkaan hakemuksia jos edellä mainittu vaatimus ei täyty.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää paineensietokykyä.

Luemme eduksi: laaja-alaisen juridiikan tuntemuksen sekä kokemuksen ulkomaalais-, perhe ja rikosasioista.

Työssä tarvittava kielitaito: Sujuva englannin kielen taito välttämätön. Muu kielitaito plussaa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan liitteineen niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 sähköpostitse osoitteeseen kaspian@kaspian.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava lakimies Mirja Kapraali puh. 0447049992

Työnantaja: Kaspian Law & Consulting Oy Sijainti: Lintulahdenkatu 2, 3 .krs, 00500 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Kaspian Law & Consulting Oy Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lintulahdenkatu 2, 3 .krs, 00500 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaspian Law & Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lintulahdenkatu 2, 3 .krs, 00500 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa