Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaspian Law & Consulting Oy on Helsingin sydämessä toimiva lakiasiaintoimisto. Etsimme kasvavaan kansainväliseen tiimiimme uutta lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu erilaisten toimeksiantojen itsenäinen hoitaminen, painottuen erityisesti ulkomaalaisoikeuteen sekä rikos- ja perheoikeuteen. Tehtävään valittavalla on oltava kelpoisuus toimia oikeudessa (VT, AA, Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja). Emme huomioi lainkaan hakemuksia jos edellä mainittu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaspian Law & Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus