Duunitori suosittelee
Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Vaasaan Vuokravälittäjää Vastuullasi on Vaasan alueen asuntokohteidemme aktiivinen markkinointi, vuokraus, asukasvalinnat ja sopimusasiat. Tehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua, tiedusteluihin vastaamista ja asuntoesittelyjä. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja pystyt hoitamaan vaativatkin asiakaspalvelutilanteet laadukkaasti. Toimit osana myyntitiimiämme ja teet jatkuvaa yhteistyötä muun organisaatiomme kanssa. Tehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi sinulla on jo kokemusta vuokravälitys- tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Vaasa kiinteistönvälitysalan tehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lakea Oy Y-tunnus 0182213-7 Toimiala Rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen Rinnakkaistoiminimet Pohjanmaan Haka, Pohjanmaan YH-Rakennuttaja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuokravälittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Lakea Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus