Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Oy Botnia Mill Service hakee Joutsenoon
 
Laitossuunnittelijaa
 
 
Toimit asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyvissä suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä. Sinulla on insinöörin tai DI-tason koulutus sekä useamman vuoden kokemus layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta. Katsomme eduksi englanninkielen taidon, SAP-käyttökokemuksen sekä puunjalostusteollisuuden ja voimalaprosessien tuntemuksen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun.
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen, puh. 050 3084 855.
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, kiinnostavan työtehtävän sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnitteluja kunnosspitoyhtiössä.
Lue lisätiedot tehtävästä ja jätä hakemuksesi 23.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Oy Botnia Mill Service

Life Cycle Solutions for Buildings and Industries Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverion Industria Oy:n omistama palveluyhtiö. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Strategisen kumppanuutemme pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua. Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Kuopiossa, Raumalla, Tampereella sekä Äänekoskella.

Työnantaja: Oy Botnia Mill Service Sijainti: Haukilahdentie 27, 54120, Joutseno, Suomi Yhteystiedot: Pauli Järvinen, 050 3084 855 Hakemukset: http://www.caverion.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haukilahdentie 27, 54120, Joutseno, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossuunnittelija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Botnia Mill Service. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Haukilahdentie 27, 54120, Joutseno, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa