Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Botnia Mill Service hakee Joutsenoon Laitossuunnittelijaa Toimit asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyvissä suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä. Sinulla on insinöörin tai DI-tason koulutus sekä useamman vuoden kokemus layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta. Katsomme eduksi englanninkielen taidon, SAP-käyttökokemuksen sekä puunjalostusteollisuuden ja voimalaprosessien tuntemuksen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossuunnittelija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Botnia Mill Service. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus