Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Botnia Mill Service hakee Joutsenoon Laitossuunnittelijaa Toimit asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyvissä suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä. Sinulla on insinöörin tai DI-tason koulutus sekä useamman vuoden kokemus layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta. Katsomme eduksi englanninkielen taidon, SAP-käyttökokemuksen sekä puunjalostusteollisuuden ja voimalaprosessien tuntemuksen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lappeenranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossuunnittelija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Botnia Mill Service. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus