Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla töitä reippaalle ja itsenäiselle siivoojalle. Työtehtävät ovat hotellihuoneiden, majatalojen, yleisten tilojen, pesutilojen siivous. Töitä tarjolla n. 10h/viikko, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle. Työpäivät ajoittuvat torstaille ja/tai perjantaille. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta siivous töistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Hakijalta toivomme reippauta, joustavuutta, itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ alkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kontiolahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Juhta Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kontiolahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus