Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan seurakunta hakee hyvät esimiestaidot omaavaa SEURAKUNTAEMÄNTÄÄ kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on 9.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Seurakuntaemännän tehtäviin kuuluu mm. seurakunnan tapahtumien ja leirien ruokapalvelusta vastaaminen, tarjoilun suunnittelu, hankkiminen ja valmistaminen tai sen organisoiminen. Lisäksi työhön kuuluu liitteenä olevan tehtävänkuvauksen mukaisesti emäntä-siivoojien ja keittiötyöntekijöiden lähiesimiehenä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Laitila muu kuin hengellinen kirkon alan työ Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan Seurakunta Y-tunnus 0134543-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntaemäntä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus