Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan seurakunta hakee hyvät esimiestaidot omaavaa SEURAKUNTAEMÄNTÄÄ kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on 9.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Seurakuntaemännän tehtäviin kuuluu mm. seurakunnan tapahtumien ja leirien ruokapalvelusta vastaaminen, tarjoilun suunnittelu, hankkiminen ja valmistaminen tai sen organisoiminen. Lisäksi työhön kuuluu liitteenä olevan tehtävänkuvauksen mukaisesti emäntä-siivoojien ja keittiötyöntekijöiden lähiesimiehenä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Laitila muu kuin hengellinen kirkon alan työ .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan Seurakunta Y-tunnus 0134543-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntaemäntä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus