Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme täysin itsenäiseen työhön pystyvää gluteenittomien tuotteiden ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotekehitys, valmistus ym. alaan liittyvät työt. Tämä on todellinen mahdollisuutesi.

Web-osoite: http://www.laitilanleipa.com Työnantaja: Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Sijainti: Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: toimitusjohtaja Mika Heinonen, puhelin: 0400821330, sähköposti: mika.heinonen@laitilanleipa.fi Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Y-tunnus 0665646-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri/Gluteenittomat tuotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Laitilan Leipä S. Heinonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila , osoitteessa Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa