Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Laitilan Leipä on perustettu v. 1974. Päätuotteinamme ovat makeat leipomotuotteet. Olemme jatkuvasti kehittyvä vakavarainen perheyritys ja toimimme valtakunnallisesti määrätietoisesti kasvaen. Tällä hetkellä työllistämme noin 25 osaavaa henkilöä.

Etsimme täysin itsenäiseen työhön pystyvää gluteenittomien tuotteiden ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotekehitys, valmistus ym. alaan liittyvät työt. Tämä on todellinen mahdollisuutesi.

Web-osoite: http://www.laitilanleipa.com Työnantaja: Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Sijainti: Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: toimitusjohtaja Mika Heinonen, puhelin: 0400821330, sähköposti: mika.heinonen@laitilanleipa.fi Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Y-tunnus 0665646-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri/Gluteenittomat tuotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Laitilan Leipä S. Heinonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila , osoitteessa Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus