Duunitori suosittelee
Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Laitilan Leipä on perustettu v. 1974. Päätuotteinamme ovat makeat leipomotuotteet. Olemme jatkuvasti kehittyvä vakavarainen perheyritys ja toimimme valtakunnallisesti määrätietoisesti kasvaen. Tällä hetkellä työllistämme noin 25 osaavaa henkilöä.

Etsimme täysin itsenäiseen työhön pystyvää gluteenittomien tuotteiden ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotekehitys, valmistus ym. alaan liittyvät työt. Tämä on todellinen mahdollisuutesi.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Y-tunnus 0665646-5 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Turun Pikkuleipä, UUDENMAAN LÄHILEIPOMO, Helsingin Leipuri

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri/Gluteenittomat tuotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Laitilan Leipä S. Heinonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila , osoitteessa Joukahaisentie 69, 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus