Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan Leipä on perustettu v. 1974. Päätuotteinamme ovat makeat leipomotuotteet. Olemme jatkuvasti kehittyvä vakavarainen perheyritys ja toimimme valtakunnallisesti määrätietoisesti kasvaen. Tällä hetkellä työllistämme noin 25 osaavaa henkilöä. Etsimme täysin itsenäiseen työhön pystyvää gluteenittomien tuotteiden ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotekehitys, valmistus ym. alaan liittyvät työt. Tämä on todellinen mahdollisuutesi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Laitila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Y-tunnus 0665646-5 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Turun Pikkuleipä, UUDENMAAN LÄHILEIPOMO, Helsingin Leipuri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri/Gluteenittomat tuotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Laitilan Leipä S. Heinonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.02.2017. Työpaikka sijaitsee Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus