Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työpäällikön tehtäviin kuuluu kunnallisteknisten töiden johtaminen, organisointi ja rakennuttamistehtävät. Työpäällikön vastuulle kuuluu myös vesihuolto. Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aiempi soveltuva rakennusinsinöörin tutkinto. Valinnassa arvostetaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalle on eduksi kokemus kunnallisista tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Virka täytetään kokopäiväisesti ja toistaiseksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Laitila työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Laitila päällikkötason positiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan kaupunki Y-tunnus 0134480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus