Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työpäällikön tehtäviin kuuluu kunnallisteknisten töiden johtaminen, organisointi ja rakennuttamistehtävät. Työpäällikön vastuulle kuuluu myös vesihuolto. Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aiempi soveltuva rakennusinsinöörin tutkinto. Valinnassa arvostetaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalle on eduksi kokemus kunnallisista tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Virka täytetään kokopäiväisesti ja toistaiseksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Laitila työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan kaupunki Y-tunnus 0134480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa