Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Työn kuvaus

Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät

Organisaation kuvaus

Laitilan kaupunki on n. 8.500 asukkaan vireä kaupunki Varsinais-Suomessa valtatie 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen. Työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.

Työnantaja: Laitilan kaupunki Sijainti: 23800 LAITILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Polso marika.polso@laitila.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/108225/fi_FI Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan kaupunki Y-tunnus 0134480-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23800 - Laitila , osoitteessa 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa